Продуктът беше добавен в кошницата

Картина Канава Глухарче - залез Сет 3 части

0/ 5 (0)

  • + -

129.00 лв.

Размер в завършен вид: височина 100 см х ширина 90 см

Пана в комплекта: 3 части х 100 х 30 см
Препоръчително е картините да се монтират с разстояние 2 – 2.5 см. между отделните части.

Картините се изработват чрез високотехнологичен пълноцветен печат върху канава, която е опъната прецизно върху MDF подрамка с дебелина 2 или 3 см.

Изобразяващата глухарче картина канава ще създаде приятно и дори романтично настроение в съответното жилищно или друго помещение. Това е един приказен пейзаж, който също можем да озаглавим Залез. С невероятния си колорит пейзажът ще се впише чудесно във всяко помещение, било то хол, спалня, офис или антре.

Чарът на картините Канава

Картините, представени в продуктовия ни каталог, са отпечатани основно върху канава. Канаваца, както също е позната тази група продукти представлява специално текстилно платно, върху което са творили най-големите имена в изобразителното изкуство. Текстилът е много по-благодатна основа от хартията, независимо дали става въпрос за фотопечат или акварел, нарисуван от именит художник.

Канавата притежава по-голяма здравина от хартията, но това далеч не е единственото ѝ предимство. По-важно е, че тя не отразява слънчевата и изкуствена светлина, което създава оптимални условия за наблюдение на изображението под всякакъв ъгъл. Леко матовият финиш на основата позволява на цветовете да изпъкнат и изглеждат като истински.

Чарът на нашите картини канава се състои в тяхната артистична презентация. Моделът Залез – глухарче е съставен от три отделни пана, които са представени в симетрична последователна подредба. Различното в този случай е, че не се оставя разстояние между отделните пана, както е при други наши модели, съставени от 3 или дори от 5 части.

Пейзажът – универсално изображение, подходящо за всяка стая

Пейзажите (градски и природа) са сред най-търсеният тип изображения. Те не само радват вкуса на всеки притежател, но и се вписват чудесно в интериора на всяка стая. Пейзажът с красивия залез може да се окачи в хол, спалня, антре и дори кухня. Тематиката на изображението е универсална.

Красотата на природата няма как да бъде в дисонанс с предназначението на помещението или с неговата подредба. Изберете тази три-модулна композиция за подарък на новодомци или по друг повод. Моделът е със сравнително голям размер – 100 х 90см, което гарантира, че ще се забелязва отдалеч.

Картина Канава Глухарче - залез Сет 3 части

129.00 лв.