Продуктът беше добавен в кошницата

Картина Канава Водопад в джунглата Сет 5 части

0/ 5 (0)

  • + -

89.90 лв.

Размер в завършен вид: височина 60 см х ширина 100 см

Пана в комплекта: 2 части х 40 х 20 см, 2 части х 50 х 20 см, 1 част х 60 х 20 см
Препоръчително е картините да се монтират с разстояние 2 – 2.5 см. между отделните части.

Картините се изработват чрез високотехнологичен пълноцветен печат върху канава, която е опъната прецизно върху MDF подрамка с дебелина 2 или 3 см.

Предлагаме ви една великолепна картнинна композиция, съставена от 5 части. Картината канава „Водопад в джунглата” ще плени естетите и почитателите на екзотичните пейзажи. Тя определено ще се хареса на почитателите на изобразителното изкуство, за които картината като стенна декорация съвсем не е отживелица.

Преливащи се части от картина – уникален 3D ефект

Особеното при картините ни от 5 части е специфичната подредба. В случая имаме 5 отделни платна с различни размери, които, подредени правилно, формират един ефектен триизмерен ансамбъл. Този модел включва 2 броя пана с размер 40 х 20см и 2 броя с големина 50 х 20. Централното пано е с размери 60 х 20см.

Когато най-голямото пано се постави в центъра на композицията, а по-малките се позиционират на съответното отстояние, наблюдателят остава с впечатлението, че картината се гледа в дълбочина, а отделните нейни сегменти се отдръпват или изпъкват в зависимост от това под какъв ъгъл се гледа изображението.

За да постигнете ефекта, който предлага тази картинна композиция, е важно да подредите правилно всички пана. Между тях трябва да има отстояние от най-малко 2 – 2,5см, за да се постигне усещането за дълбочина и триизмерност на красивия пейзаж. Този шедьовър има пълния потенциал да се превърне в акцента на всяко жилищно или друго пространство.

Канавата – най-благодатният материал за висококачествени картини

Нашата безупречна колекция от картини канава се радва на небивал интерес от страна на купувачите, именно заради материала, от който са изработени. Канавата е вид текстилно платно, същото, върху което са рисували художниците от древността и върху което творят съвременните артисти.

За отпечатване на изображенията върху канаваца се използват модерни техники и апаратура. Всяко пано се изработва посредством високотехнологичен пълноцветен печат, който гарантира максимално съответствие на цветовете и точно предаване на изображението. Платното е опънато върху МДФ подрамка, чиято дебелина е около 2-3 см. Цялата композиция се доставя прилежно опакована и защитена от повреди и поражения.

Картина Канава Водопад в джунглата Сет 5 части

89.90 лв.