Продуктът беше добавен в кошницата

Картина Канава Биг Бен Сет 5 части

0/ 5 (0)

  • + -

89.90 лв.

Размер в завършен вид: височина 60 см х ширина 100 см

Пана в комплекта: 2 части х 40 х 20 см, 2 части х 50 х 20 см, 1 част х 60 х 20 см
Препоръчително е картините да се монтират с разстояние 2 – 2.5 см. между отделните части.

Картините се изработват чрез високотехнологичен пълноцветен печат върху канава, която е опъната прецизно върху MDF подрамка с дебелина 2 или 3 см.

Страхотна идея за подарък на новодомци е всяка от нашите картини канава. Предлагаме ви един уникален триизмерен пейзаж, разкриващ красотата на емблематичния лондонски мост, кулата Биг Бен и Британския парламент. Картината е съставена от 5 части, заемащи обща площ от 60 х 100см – височина/ширина.

Изображение с 3D ефект, което ще оживи всяко пространство

Картините от няколко части се различават с триизмерния си ефект. Те са съставени от няколко отделни платна с различни размери, подредени по големина, така че да се получи една цялостна картина, създаваща впечатление за изображение в ракурс. Различните големини на платната създават усещане за дълбочина или изпъкналост.

Когато картината се гледа под ъгъл, пейзажът сякаш започва да се движи. Именно това свойство на многокомпонентните 3Д картини е причината да се наложат бързо като ефектен интериорен декор. В колекцията ни ще откриете както единични платна, така и модели от 3, 4 и 5 части, каквато е картината Биг Бен.

Този чудесен сет от картини канава ще оживи всяко пространство. Лондонският пейзаж е подходящ както за жилищни помещения, така и за офиси и търговски помещения. Картината ще изглежда добре върху едноцветни стени в светли нюанси. Поставянето ѝ върху стена, покрита с ярко принтиран тапет, не е удачно, поради риск да се получи претрупване и взаимно асимилиране на шарките.

Дълготрайност на стенната декорация

Картините канава се наложиха като трайна и ефектна декорация, с което изместиха класическите произведения, отпечатани върху хартия и поставени в дървена рамка със стъкло. Тази картина е изработена от висококачествено платно (канава), опънато върху подрамка от MDF. Тъй като платното покрива рамката, тя е защитена от външни влияния, запазвайки здравината си по-дълго.

За да се постигне желаният 3D ефект, е важно отделните пана да се окачат на разстояние 2 – 2,5см едно от друго. Почистването на платната включва само премахване на прах, когато е необходимо. Материята е третирана със антистатичен препарат, който намалява праховото замърсяване.

Картина Канава Биг Бен Сет 5 части

89.90 лв.