Продуктът беше добавен в кошницата

Картина Канава Бахами L

0/ 5 (0)

  • + -

89.90 лв.

Размер в завършен вид: височина 75 см х ширина 100 см

Пана в комплекта: 1 част х 75 х 100 см

Картините се изработват чрез високотехнологичен пълноцветен печат върху канава, която е опъната прецизно върху MDF подрамка с дебелина 2 или 3 см.

Имате празно място на стената, което искате да превърнете в акцент? Нищо по-лесно от това да поставите там една красива картина канава от нашата звездна колекция. Картината Бахами е едно отлично решение. Тя ще бъде слънчев лъч в сивото ви ежедневие. Екзотичният колорит на пенливите вълни, обгръщащи топлия пясък, ще ви настроят на лятна вълна дори в най-студения и мрачен ден.

Един превъзходен подарък за дома на приятели

Ако сте поканени на юбилей или на освещаването на нов дом, обезателно трябва да поднесете подарък за дома. Защо това да не бъде екзотичната картина Бахами L с размери 100 х 75см? Тук имаме едно превъзходно творение на фотографското изкуство, отпечатано върху канава. Канавата е благодатен материал за отпечатване на картини по редица причини.

Това ще направи подаръкът ви по-изискан и желан. Едно превъзходно произведение на изкуството, поднесено при специален повод, е жест на уважение, който показва, че са положени специални усилия. Изберете тази картина за подарък на свой роднина или приятел. С нея ще внесете повече топлина и уют в неговия дом или в работното му пространство.

Канавата – материал, създаден специално за произведения на изкуството

На първо място, платното се изработва от естествени материали, което прави картината екологично чист и рециклируем материал. Не по-малко важно е, че ефектът на изображението се постига най-добре именно върху този материал. Дори матираната хартия може да дава отблясъци при определени светлинни условия, но канавата – не.

Канава или канаваца е вид текстилно платно, върху което цветовете се предават по най-реалистичния начин. За разлика от хартията, изображението върху канава не избледнява с времето. Този материал няма нужда да бъде поставян под стъкло, защото притежава оптималната здравина.

Картините, които предлагаме, представляват висококачествено изображение, опънато върху подрамка от MDF. Лекотата на готовия продукт ви дава безброй възможности за декориране на затворени пространства. Можете да окачите леката картина върху дори по-крехки материали, например стени от гипсокартон.

Картина Канава Бахами L

89.90 лв.