Продуктът беше добавен в кошницата

Картина Канава Ароматни свещи Сет 4 части

0/ 5 (0)

  • + -

59.90 лв.

Размер в завършен вид: височина 50 см х ширина 50 см

Пана в комплекта: 4 части х 25 х 25 см
Препоръчително е картините да се монтират с разстояние 2 – 2.5 см. между отделните части.

Картините се изработват чрез високотехнологичен пълноцветен печат върху канава, която е опъната прецизно върху MDF подрамка с дебелина 2 или 3 см.

Нищо не може да омекоти така атмосферата в една стая и да я направи по-топла и уютна, както ароматните свещи. Предлагаме ви един изтънчен начин да се радвате на приятното им присъствие постоянно – картина канава от 4 части, озаглавена Ароматни свещи. Сетът включва пана с различни/самостоятелни изображения, което ви позволява да импровизирате при тяхното подреждане.

Нежна и спокойна композиция в лилаво

Произведенията на изобразителното изкуство винаги ще бъдат част от интериора на жилищни и комерсиални помещения. Те носят в себе си не само красота, но и специфична емоция. Някои картини създават ведро и жизнерадостно настроение, а други подтикват към спокойствие и релакс. Именно от втория тип е картината с ароматни свещи и лилави цветя.

Тази превъзходна композиция ще създаде нежна и спокойна атмосфера във всяко помещение. Идеална е за спалнята, където най-силно се нуждаем от средство за понижаване на ежедневния стрес. Ако решите да поставите сета картини в своята спалня, ще можете да се насладите на невероятно спокойствие и уют – важни предпоставки за здрав и спокоен сън.

Композицията от 4 пана включва: 2 картини с изображение на ароматни свещи, една с клонче люляк и една, изобразяваща сандъче с натопени лилави цветя. Както и да решите да подредите картините, ефектът ще бъде забележителен и преди всичко успокояващ. Този модел от колекцията ни картини канава е чудесен подарък за офис или друго работно пространство, нуждаещо се от повече хармония.

Висококачествен печат върху канаваца

Картините, които предлагаме, могат да съперничат на най-стилната живопис, включително на произведенията на класиците. Красотата на изделията се дължи на два ключови фактора: висококачествения печат и материала на платното - канаваца.

Канавата е специално текстилно платно, върху каквото рисуват майсторите на изобразителното изкуството. Когато върху нея се отпечата красиво изображение, то изглежда не като снимка, а като истинска живопис. Картините се изработват посредством високотехнологичен пълноцветен печат върху канава, опъната прецизно върху 2см MDF подрамка.

Картина Канава Ароматни свещи Сет 4 части

59.90 лв.