Продуктът беше добавен в кошницата

Картина Канава Алпи Сет 5 части

0/ 5 (0)

  • + -

89.90 лв.

Размер в завършен вид: височина 60 см х ширина 100 см

Пана в комплекта: 2 части х 40 х 20 см, 2 части х 50 х 20 см, 1 част х 60 х 20 см
Препоръчително е картините да се монтират с разстояние 2 – 2.5 см. между отделните части.

Картините се изработват чрез високотехнологичен пълноцветен печат върху канава, която е опъната прецизно върху MDF подрамка с дебелина 2 или 3 см.

Заснежените върхове на австрийските Алпи са се превърнали в една от туристическите световни емблеми. Може би искате да виждате тази гледка ежедневно и да я превърнете в част от интериора на уютния си дом. Нашата картина канава Алпи ви дава тази възможност. Можете да купите единичния модел, а защо не и сет от 3 или 5 части.

Композиция от 5 части – ракурс

Картините канава, представени като композиция от 5 части, имат много висока естетическа стойност. Поради разликата в размера на отделните пана, при подреждане, общата картина придобива по-ефектно излъчване. Крайните (по-малки) елементи на изображението сякаш се намират на по-далечно разстояние, което създава уникален ефект Ракурс.

Комплектът включва 2 части с размер 40 х 20 см, 2 части от 50 х 20 см и 1 част с големина 60 х 20 см. Най-голямото пано се поставя в средата и по този начин се оформя една много приятна илюзия за релеф с изпъкнала централна част. Подредбата на паната трябва да се направи внимателно, за да се постигне точност на цялото изображение.

Моделът представя една уникално красива гледка – тучна зеленина на фона на заснежените върхове на Алпите. Изображението пленява с яркия си колорит. В него са включени едни от най-прелестните цветове на природата – синьо за скалистите масиви, наситено зелено на платото и бяло - заснежените върхове и облачното небе. Изображението внушава преклонение пред майката природа.

Лесен начин да направите всяко помещение по-уютно и приятно

Колекцията ни от картини канава, и конкретно картината Алпи от 5 части, са най-лесният начин да направите всяко жилищно или представително помещение по-уютно и приятно. За поставянето им върху стената не са нужни особени усилия и време, каквито се изискват при декорирането с фототапети.

Желателно е да оставяте разстояние от поне 2см между отделните пана, когато окачвате композицията на стената. Канавата е негланцирано, текстилно платно, което елиминира светлинните отблясъци. Това гарантира ясна визуализация на изображението при всякаква светлина – слънчева и изкуствена.

Картина Канава Алпи Сет 5 части

89.90 лв.