Продуктът беше добавен в кошницата

Картина Канава Абстракция 6 3D Сет 5 части

0/ 5 (0)

  • + -

89.90 лв.

Размер в завършен вид: височина 60 см х ширина 100 см

Пана в комплекта: 2 части х 40 х 20 см, 2 части х 50 х 20 см, 1 част х 60 х 20 см
Препоръчително е картините да се монтират с разстояние 2 – 2.5 см. между отделните части.

Картините се изработват чрез високотехнологичен пълноцветен печат върху канава, която е опъната прецизно върху MDF подрамка с дебелина 2 или 3 см.

Модерният жилищен интериор изисква специален тип декоративни средства. Ето защо, ние от Дегрец смятаме, че тази изящна картина канава от серията Абстракция ще се впише чудесно в стилно обзаведеният ви дом. Композицията е съставена от 5 отделни пана, които създават неповторим 3D ефект при гледане от различно разстояния и под ъгъл. Поръчайте я още сега и се възползвайте от страхотната цена, предлагана от нас.

Идеалният подарък, включително за вас самите

Абстракция 6 е перфектният подарък, с който можете да изненадате свои приятели, близки, колеги, а защо не и себе си, купувайки я за дома си? Тя би могла да бъде оригинален подарък за рожден ден, сватба, за новодомци, и изобщо за всяко празнично събитие. Абстрактните ни триизмерни картини, отпечатани върху канава, ще добавят стил и уют към всеки интериор.

Този интериорен дизайн, при който общата художествена композиция е под формата на симетрично подредени 5 части е подходящ за истински ценители на изобразителното изкуство, които не могат да си представят дома си без пищен декоративен акцент. За отпечатване на картините върху канава се използва модерна дигитална технология, която възпроизвежда до най-дребния детайл рисунъка и цветовете на оригиналната творба.

Такава картина, изпълнена по ваша поръчка от опитен майстор, ще бъде с двойно и тройно по-висока цена от тази която ние ви предлагаме. Затова ви съветваме да не се колебаете повече, а да поръчате смело този модерен артистичен шедьовър. Бъдете напълно спокойни, че цялата артистична композиция ще ви бъде доставена в безупречно състояние.

Важно: Модулната картина се състои от 5 части, от които 2бр. са с размер 40х20см, 2бр. с размер 50х20см и 1бр. (централно пано) с размер 60 х 20см. Монтирайки всяко пано на нужното отстояние от 2 – 25.см, ще получите един сравнително голям декоративен ансамбъл, затова е важно да сте сигурни, че стената, на която ще окачите произведението е достатъчно широка.

Не е желателно композицията да се закрива от мебели и други части на обзавеждането. Разположете я в центъра на свободната стена.

Картина Канава Абстракция 6 3D Сет 5 части

89.90 лв.