Продуктът беше добавен в кошницата

Декоративен PVC ъгъл Сив Металик 2.7 м

0/ 5 (0)
  • + -

Опции
* Размери:


6.00 лв.

Материал: PVC

Цвят: Сив Металик

Дължина: 2.7 м.

Предлагаме ви декоративен PVC ъгъл в цвят сив металик, подходящ за строително – довършителни работи, с които да се скрият дефекти и да се повиши естетиката на ремонтирания участък. Дължината на профила е 2.7 м по стандарт, а цената, на която се предлага е за един брой профил с обявения размер. Цветът е подходящ за модерен интериор в жилищни, офисни и всякакви търговски и представителни помещения.

Приложение и свойства

Декоративните ъгли от разпенено PVC се използват за декориране и укрепване на ъгли при довършителни строително-ремонтни работи. Те също така служат за скриване на пространството  между рамката на врата и стената, създавайки усещане за по-просторно и по-привлекателно проходно пространство.

Нерядко ъглите от поливинилхлорид се използват за декориране на рамката около отвори и преходи, където няма врата. По този начин се получава един естетически издържан външен вид и се защитава мазилката от неволни повреди при пренасяне  на мебели и други обемни предмети. Защитната функция на ъгъла е добре позната и често използвана при полагане на фини мазилки и тапети.

Предимства на ъгъла от PVC

Предимствата на ъглите от PVC не са никак малко. Това е здрав и дълготраен материал, който не се нуждае от особена поддръжка в периода на експлоатация. Почиства се както със суха кърпа, така и с течни почистващи препарати. Материалът има защитно гланцово покритие, което го предпазва от драскотини и образуване на петна.

Предимствата на пвц профилите включват също огромен избор от цветове и текстури. Срещат се дори прозрачни модели, които обхващат ъглите на стените по съвсем фин и ненатрапчив начин. Лекотата на пластмасовите ъгли позволява с тях да се изпълнят всякакви интериорни решения, без да се натоварва конструкцията.

Монтажът на пвц ъгъл се изпълнява по различни начини - със самонарезни винтове (в дърво), с дюбели или с монтажно лепило. Методът на фиксиране се избира според основата – тухлена стена, панел, дърво, гипсокартон и т.н. Конкретният модел предлага много стилен метален ефект с повърхност, която е сатенена и приятна на допир.

Декоративен PVC ъгъл Сив Металик 2.7 м

6.00 лв.