Продуктът беше добавен в кошницата

Декоративен PVC ъгъл Орех Тъмен 2.7 м

0/ 5 (0)
  • + -

Опции
* Размери:


1.50 лв.

Материал: PVC

Цвят: Орех Тъмен

Дължина: 2.7 м.

За да оформите с вкус и добро качество връзката между под и стена в едно жилищно помещение, бихте могли да използвате този стилен и дълготраен декоративен ъгъл  в цвят тъмен орех. Ъгълът е изработен не от класическия дървен материал, а от специален вид PVC материал, който е много по-устойчив на химични и механични въздействия. Ниска цена в комбинация с качество и дълъг експлоатационен живот – знаем, че това търсят нашите клиенти.

Предимства и приложение

Безспорните плюсове на PVC ъглите са известни на всеки, поради което именно те са най-често използвани в съвременния интериор. Декоративните елементи от поливинилхлорид са устойчиви на влага, което ги прави подходящи за всякакви помещения, включително за кухни и приземни стаи с повишени нива на влажност.

Докато дървените лайсни се нуждаят от лаково покритие, което да ги защити от гниене и паразити, то пвц ъглите не се нуждаят от абсолютно никаква обработка – нито преди, нито в периода на експлоатация. Не е необходимо да ги лакирате, както и да ги третирате с химикали, в случай че връзката под-стена бъде нападната от термити.

Пластмасовите детайли ви позволяват да почиствате пода с всякакви почистващи препарати, без да се стремите да пазите декоративния елемент в процес на работа. Колкото и често да измивате ъгъла от пвц, това няма да се отрази на неговата визия и конструктивна цялост. Цветовете няма да избелеят с времето, а влагата няма да причини поява на по-тъмни петна по дължина на ъгъла.

Изключително ниското тегло на стандартно разкроения пвц ъгъл с цвят тъмен орех го прави подходящ за монтиране върху всякакви стенни облицовки и мазилки. Монтажът се изпълнява с фин крепеж, защото в случая не е нужно по-здраво и стабилно захващане. С поставянето на ъглите от pvc може да се справите без чужда помощ.

Съвет: Тъмният дървесен цвят е подходящ за бели стени и такива, боядисани в по-светли тонове. Желателно е ъгълът да е с цвят, близък до този на подовата настилка.

Декоративен PVC ъгъл Орех Тъмен 2.7 м

1.50 лв.