Фототапети с градски пейзажи

Размер на фототапета
 • Фототапет Стена Графити
  Фототапет Стена Графити
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Айфелова кула - винтидж
  Фототапет Айфелова кула - винтидж
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Алея 2 3D
  Фототапет Алея 2 3D
  Размер: в 254 - ш 184 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Биг Бен
  Фототапет Биг Бен
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Богиня L 1
  Фототапет Богиня L 1
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Богиня L 2
  Фототапет Богиня L 2
  Размер: в 254 - ш 184 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Богиня XL
  Фототапет Богиня XL
  Размер: в 254 - ш 368 см

  89.90 лв.

 • Фототапет Богиня лилав L
  Фототапет Богиня лилав L
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Богиня лилав XL
  Фототапет Богиня лилав XL
  Размер: в 254 - ш 368 см

  89.90 лв.

 • Фототапет Богиня син L
  Фототапет Богиня син L
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Бруклин Скайлайн
  Фототапет Бруклин Скайлайн
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Бруклински мост
  Фототапет Бруклински мост
  Размер: в 196 - ш 280 см

  36.90 лв.

 • Неугледни стени, оскъдно пространство, липса на усещане за добре обзаведен дом – всеки проблем се решава лесно и бързо с правилно подбран фототапет. Ако сте космополит, но само мечтаете да живеете в някоя от големите световни столици, значи със сигурност ще ви харесат спиращите дъха фототапети с градски пейзажи, които ние от Дегрец ви предлагаме.

  Какво ви предлагаме?

  На първо място, магазинът ни ви предлага висококачествен продукт, който се поставя лесно и запазва изящната си визия години наред, без да се нуждае от особена поддръжка. Макар и отпечатани върху хартия, изображенията запазват дълго своята детайлност и ярките си цветове. Това се дължи както на специалните методи на отпечатване, така и на защитното покритие, с каквото разполагат тапетите.

  Дори разположени върху стена, огрявана директно от слънцето, нашите фототапети с градски пейзажи няма да се повредят и покрият с избелели участъци. Можете да ги почиствате редовно с леко навлажнена мека кърпа. Това е напълно достатъчно, за да се премахнат от тях натрупаните прах и дребни замърсявания.

  Относно самите изделия, е редно да споменем, че всеки фототапет е с различен размер и следователно с различен брой компоненти. В зависимост от големината на помещението и личните ви предпочитания, можете да покриете най-голямата стена в стаята или да оформите малко кътче тип гледка от прозорец.

  Самите изображения на нашите фототапети с градски пейзажи целят да задоволят всеки потребителски вкус. Ако ви вълнува романтиката на Париж, ще ви предложим изображение на Айфеловата кула. Ако харесвате модерната архитектура, то бруклинският мост ще удовлетвори мечтата ви да живеете в коренно различна атмосфера от тази, в която се намирате.

  Изборът ви се простира по две ключови линии – дали да създадете илюзията за гледка, надничаща от малък или голям френски прозорец, или да превърнете дома си в стилна арт галерия, залагайки на огромните ни черно-бели фотографии. И двата варианта са изключително стилни и ефектни.

  Какво трябва да знаете?

  Преди да изберете някой от страхотните ни фототапети с градски пейзажи е необходимо да знаете, че те могат както да уголемят оптически дадена стая, така и да създадат усещане за по-малко пространство. В зависимост от мащабите и цветовете на фотографията, дадена стая може да се преобрази от малка и скучна, в любимо място за релакс, посрещане на гости и изява на творческите пориви.

  Голяма част от фототапетите с гледка тип метрополис, се предлагат в комплект с лепилото, съответстващо на конкретния материал. Така ви спестяваме нуждата да го закупувате допълнително, но преди това да се интересувате кой е подходящият вид лепило за фототапета, на който сте спрели своето внимание. Тапетите се лепят върху чиста и суха основа, която би могла да бъде мазилка, дърво, пластмаса или гипсокартон.

  ✅ Мога ли да монтирам фототапет с градски пейзаж в банята❓


  За помещения с високи нива на влага, и особено такива, където водните пръски присъстват постоянно, по-удачно решение са декоративните ни покрития с текстурирана повърхност от винил. За бани, кухни и приземни помещения, където фототапетът както лицевата му част, така и гърбът ще бъдат в съприкосновение с влага предлагаме декорации от влагоустойчиви материали. Фототапетите ни не са подходящи за целта.

  ✅ Подходящи ли са фототапетите на градска тематика за детска стая❓


  Категорично да. Фототапетите ни се произвеждат по специална екологично съобразна технология, така че нито материалите, нито мастилата, използвани за отпечатване не крият риск за здравето на обитателите на съответните помещения. Фототапет от тази категория може да се постави във всяка стая, включително спалня и детска.

  ✅ Защо да избера фототапет на градска тематика от вашия каталог❓


  Предимствата на нашите фототапети с градски пейзажи са много, но на първо място можем да посочим по-изгодната им цена. Особено когато става въпрос за голяма стенна картина с висока резолюция на изображението и отлично качество на печата, цената е от значение. Нашите предложения са изключително атрактивни, особено изделията в чиято цена е включено и лепило.