Версаче стикери

 • Търсите пълна промяна само с един мощен щрих? Няма нищо по-лесно от това, ако влезете в каталога ни и се запознаете със стикери “Версаче“ – лепенки  с изключително прецизна изработка и огледален 3D ефект. Те уголемяват оптически повърхностите, придават им луксозна бляскава визия и приковават вниманието към тях. Само този триизмерен кант е достатъчен, за да преобразите напълно стените у дома или в офиса ви.

  Стилен блясък с 3D лепенка

  Композицията представлява пречупени геометрични фигури наподобяващи квадрат-лабиринт. Те са пищен мотив, който би изглеждал кичозно, монтиран върху всяка друга, освен едноцветна повърхност. Неутралният цвят кара блестящите визуални акценти изпъкват чрез контраст, създавайки невероятно елегантен акцент за стена, парапет, перваз и много други зони за украса.

  Каталогът ни представя разнообразие от разцветки, най-елегантни сред които са  яркожълто злато, деликатно сребро и нефритеночерен нюанс. Благородните метали и камъни придават изискана нотка навсякъде, а точните им нюанси в цветовата палитра не правят изключение. Искате ли блясък, пищен детайл и открояващ се интериор – покупката на самозалепващи се стикери ще изпълни желанието ви по-качествено от всеки фототапет!

  Причината е в триизмерната структура на стикерът, която е по-обемна от стандартни изображения, така че всеки детайл от композицията създава впечатление на самостоятелно “тяло“. От своя страна, лепенките също придават обем и пространство на всяка повърхност, върху която попаднат. Повърхността им притежава специфичен огледален отблясък, който прави цвета леко прозрачен, а фигурите от орнаментиката “Версаче“ – по-големи. Блясъкът е ангажиращ декоративен акцент и често изглежда кичозен, ако не е “дозиран” с мярка. Нашите лепенки съчетават лукс и стил в най-доброто съотношение.

  Създайте визия с оттенъци на истински лукс и изолирайте всички останали предмети в помещението! Тези стикери за стена са прекрасен избор за пространства с ограничена мебелировка или за потребители, които тепърва ще обзавеждат. Украсите ли интериорът си с тях, не се нуждаете от нищо повече – или поне така ще смятат гостите ви, които така или иначе ще останат слепи за останалото обзавеждане.

  Устойчив PVC материал на ниски цена

  Стикерите са изработка от висококачествен ПВЦ материал, залепват се лесно и остават здраво прикрепени в продължение на дълго време. Неуязвими са на късане, обелване и драскотини, влагата не ги разлепва, а при демонтиране не оставят парчета върху стените.

  Каталогът ни ги предлага в пакет от 10 елементи с височина 11.5 см и ширина 10 см. Стойността на целият комплект е невероятно ниска, предвид 3D ефектът и ефектната визия, която ще остане непокътната, независимо от влажност, тютюнев дим и силни UV лъчи. Разумна покупка на символична сума!

To Top