Фризове Версаче

 • Фризът е декоративна хоризонтална ивица, предназначена за украса на стена. Тя е популярна още от дълбока древност при украсата на подтаванни части на сгради, с вид на релефна орнаментика, рисувана фигурална композиция, мозайка или едноцветна гладка повърхност.

  Днес, фризовете все още присъстват върху оцелели паметници от древността, но вече заемат място и в интериорният дизайн. Те представляват хоризонтални ленти за залепване към тапет, мазилка и боя. Потребителите ги използват за украса в горна, средна и долна област от стена. Местоложението им притежава свойството да променя оптически стенните покрития и всички детайли около стената.

  Изискани орнаменти

  Колекцията ни фризове “Версаче” предлагат най-бързият и лесен начин за разчупите и разведрите скучните едноцветни стени в дома или офиса ви. Не поглеждайте към фототапетите - вместо това купете някой от фризовете ни, чиито открояващи се мотиви изцяло ще променят интериора ви! Той се монтира много по-бързо, лесно и удобно, а покритието остава здраво залепено към всяка повърхност. Почистването се налага доста рядко, и потребителите предпочитат да го заменят с нов монтаж на декорацията.

  Каталогът ни представя продукти в различни разцветки, чиято основна характеристика са изисканите орнаменти. Те представляват плетеница от пречупени геометрични фигури, които изграждат верижна ивица в центъра на всеки фриз. Тя е идеално подравнена и отпечатана на фон с друг цвят. В горната и долната част на лентата са позиционирани две фини ивици в трети нюанс, близък до цветовият спектър на другите два.

  Елегантната композиция наподобява на орнаментиката, наблюдавана по стените на кралските дворци и резиденции, както и на древни скулптури, и изглежда изключително официално. Определено е предназначена за едноцветна повърхност, която има възможност да придобие вид на стена от аристократично имение. Лентата постига най-ефектна визия, когато е поставена в най-високата или най-ниска част от стената.

  Топли и студени нюанси

  Разцветките ни представят разнообразието на почти всички сектори на цветовата гама. Повечето са съобразени с основният мотив, насочващ вниманието към изисканите скулптури, и са комбинация от бяло и сребърно, бяло и златно,  бежово и старо злато.

  Красиви и ефектни за представителни помещения са също моделите черно-златно, черно-сребърно и кафяво. Любителите на ярките нюанси ще открият своята украса за тапет в моделите с наситено лилаво и аленочервено, комбинирани със злато и сребро. Пищна и ангажираща украса за офис, кабинет или определено лично пространство, фризовете са подходящи и за домашен интериор на личност със силно излъчване.

  Устойчив материал на изгодни цени

  Продуктите се предлагат в ролки с ширина 17.7 см. и дължина 10 м. Цените са за покупка на цяла ролка и представляват почти символична сума. Материалът е плътен и устойчив на късане, обелване, разлепване след намокряне, пожълтяване и потъмняване.

  Лентите остават изключително красиви и запазват цветовете си за продължителен период, а демонтирането от тапетите не оставя неприятни следи и остатъци от лепило. Превърнете стената си в произведение на изкуството, и то почти без пари!

To Top