Акрилни тапети

Цветове
Шарка
 • Обичаният от потребителите тапет АКРИЛ се отличава с практичност и функционалност във всяко помещение, като застава красиво върху стените и остава задълго там, благодарение на “дишащата” си структура. Тапетната структура представлява еднослоен лист, върху който под специален ъгъл и при много високи градуси, се впръсква акрилна пяна под налягане. Тази обработка създава невероятно привлекателната релефна визия на тапетите. 

  Интериорът зависи почти изцяло от цвета на стенната облицовка - всички нюанси на подови настилки, мебели и декорации се определят в по-късен етап. Нещо повече - разцветките и десените понякога определят дори дизайнът и разположението на мебелите. Прекрасните и ярко оцветени акрилни тапети са изключително практичен избор за дом, офис, а и развлекателно заведение. 

  Комбинация от красив релеф и елегантни изобразителни хрумвания, те са едновременно тапет за декорация и заличител на охлузвания, упорити зацапвания и леки разрушавания (вдлъбнатини) на стените. Монтирането им се случва много лесно – необходим е само около половин час от времето ви и подходящо лепило за тапети

  Релефните декоративни стенни тапети са продукт на специална технология. Тя е виновникът за естетическите им качества, но плътният релеф осигурява също и солидни топло-, шумоизолиращи функции и е устойчив на скъсване. Те се вписват във всякакви помещения и са вдъхновение за оригинални интериорни решения. 

  Прекрасен избор за облицоване стените на апартамент, вила, дом, офис, ателие и заведение, където искате да постигнете повече акцент върху стените. Нашият каталог е с предимството, че предлага красивият модел тапет декорация на много изгодни цени. 

  Селекцията ни разполага с огромно разнообразие от цвят и десени, сред които се откриват подходящи декоративни тапети за стени на всякакъв интериор.  Принт с флорални мотиви или цветя в ярки нюанси са облицовка с повече претенции към обзавеждането. Бледосиньото, нежнорозовото и свежо зеленото са прекрасно решение за детската стая. Специално за почитателите на изчистен стил в обзавеждането, са добавени декоративни хартиени облицовки, подходящи за стая на дете. 

  Класическият семпъл стил също присъства с няколко модели в едноцветни ненатрапчиви цветове. Те са подходящи както за дома ви, така и за обзавеждане на красив офис интериор. Ние ви предоставяме шанс да се сдобиете с невероятно качествени акрилни покрития на изключително изгодни цени. 

  Колкото и красива визия да предлагат стенните облицовки, цената им никога не може да бъде подценена, особено от средностатистическият потребител. Това е една от причините нашите модели тапет за по-красиви стени да са толкова актуални. Ние предлагаме едни от най-ниските стойности за такава изработка, сред многобройните оферти на пазара.

  ✅ С какво са различни акрилните тапети❓


  Тапетите акрил се произвеждат по специална технология, при която под специален ъгъл и много висока температура се впръсква акрилна пяна под налягане. Това позволява на класическия тапет да се придаде много елегантен релеф и триизмерност на принта. Акрилният горен слой повишава не само естетическите качества на тапета, но и неговите функционални характеристики. Тапетът има известни шумо и термоизолационни свойства, което го прави подходящ за всяка стая в дома.

  ✅ Могат ли да се почистват❓


  Да, тапетите акрил подлежат на така нареченото „сухо почистване”, тоест, могат да се почистват от прах и повърхностни замърсявания със суха или леко навлажнена кърпа. Не е желателно да се мокрят в дълбочина, както и да се търкат с твърда четка. Като цяло отношението към тях следва да бъде подобно на това към хартиения тапет.

  ✅ По-различна ли е технологията на поставяне при тях❓


  Лепенето на акрилни тапети включва някои специфични изисквания. Най-важно е лепилото да отговаря на структурата и материала на тапета. Поради двоуслойната природа на тези тапети, те са по-тежки от обикновените, т.нар. симплекс. Това налага да се използват лепила с по-висока адхезивна способност. При поставяне на отделните листи е добре застъпването им да е минимално. Тук липсва характерното за хартиения тапет свиване след изсъхване.